Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Klimatizace

Remko RKL 460

Remko RKL 460

Přidáno: 12. května 2012

Doporučuje produkt
  • dobrá mobilita (3m dlouhé propojovací vedení)
  • oddělený tepelný výměník (kondenzátor)
  • obtížnější manipulace (vetší váha)

Rozhodující pro výběr byla kombinace přenosné a zároveň výkoné klimatizace.

Eta 2577

Eta 2577

Bohumil Bašta Bohumil Bašta

Přidáno: 9. května 2012

Doporučuje produkt
  • Velmi dobrá klimatizace,nízká cena,dobrá účinnost, pro vytápění maká i v mínus patnácti...
  • Škoda že výrobce nedodává k výrobku propojovací potrubí,např pětimetrové.
  • Také mi chybí klimatizace v inventorovém provedení vyšího výkonu, např. 25000Btu.

S touto klimatizací jsem topil celou zimu kromě období 20ti a více stupňových mrazů. Pro požívání na otop bych doporučil použít pro místnost max. velikosti 20 m2 a menší...

Ověřený zákazník Vestavba.cz Hupert

Přidáno: 26. února 2012

Zakoupeno v Vestavba.cz

Doporučuje produkt
  • Výkon, nízká cena, návratnost. Plynulá regulace výkonu - invertorový typ. Tichá vnitřní jednotka při běhu na minimum - postačuje. Japonský kompresor Toshiba. Klima je jen přejmenovaný typ klimatizace Midea.
  • Chybějící servis. Mírně nepřesná regulace. Plastová síť na vnější jednotce, která ztěžuje odtávání. Lépe ji odstranit.

Klimatizaci ETA2575 používám druhou zimu jen na topení. Po přípravě elektro, průrazu byla odborně připojena. Jen za porubí 3m a propojení, vakuování, spuštění - cena 2tis. Bez záruky, ta na výrobek prakticky není. Výrobce nedodává ND a nemá už ani smluvní servisy. Po zkušenosti s jednou jsem přesto koupil 2 další, protože dobře topí do -7°C i níž venku a při spotřebě 500W vyhřeje izolovanou místnost 40m2 na 22°C rychle a bez hluku. Reálný COP při -4°C je podle mého měření cca 2,3 včetně započtení odtávání - to trvá 10 minut a někdy je spouštěno zbytečně brzy. Málokteré tepelné čerpadlo má takovou návratnost - proti přímotopu 2 roky - pokud poběží bez závady.

Domo DO 335 A

• - vysoký výkon chlazení
  • - rozash nastavení termostatu od 15~C do 31~C
  • - rozumná cena
  • - klimatizace je hlučnější
  • - po výpadku proudu se sama nespustí je třeba ji zapnout ručně

- klimatizace byla koupena na základě doporučení
- o větší hlučnosti a nemožnosti se po výpadku proudu opět spustit jsem dopředu věděl a počítal jsem s tím
- možnosti nastavení a vysoký výkon chlazení kompenzují uvedené nedostatky
- s klimatizací jsem spokojen

Einhell SKA 2501

Einhell SKA 2501

kulla petr kulla petr

Přidáno: 31. ledna 2012

Nedoporučuje produkt

prikon topeni930w---vykon topeni2850W---coop asi 3---takže uvadite nepravdu nebo lžete---kulla petr

Hupert Hupert

Přidáno: 9. prosince 2011

(naposledy upraveno 9. prosince 2011)

Doporučuje produkt
  • 1.Topný výkon, víc než 2x než přímotop i pod 0°C. 2. Tichý provoz při nízké rychlosti ventilátoru. 3. Invertor - udržuje nastavenou teplotu. 4. Cena oproti jiným typům.
  • 1. Interval odmrazování je závislý na vnější teplotě a ne na poklesu výkonu.
  • 2. Delší doba odmazování - vždy 10 min.
  • 3. Párkrát se zasekla elektronika - nutný restart.
  • 4. Topí jen do -7°C venku.

Používám pouze pro topení a k plné spokojenosti. I pod 0 °C na min. výkon při příkonu 450W vyhřeje místnost 40m2 (mám ale zateplený dům) a je přitom tišší než můj stolní počítač. Výst. teplota na min. 40°C, na max. i přes 50°C při teplotách venku pod nulou. V nejhorších podmínkách pro topení kolem 0°C a vysoké venkovní vlhkosti, kdy rychle namrzá, dá i s odmrazováním minimálně 2x víc tepla než přímotop - mám změřeno. Při teplotách nad 3°C už neodmrazuje(nemusí) a topí pak ještě účinněji - min. 3x víc než přímotop. Uváděný COP je 4. Pod -5°C ale už často odmrazuje a má problém s tvorbou ledu a odtokem kondenzátu z plastové mřížky, chránící výparník. Odstranil jsem ji a je to lepší.

Whirlpool AMC 991

Ukáže až čas

Přidáno: 15. července 2011

• malá spotřeba vody
  • vše

Neskladná nevzhledná krabice, která je navíc neuvěřitelně hlučná. Noční režim? Ano tuto funkci výrobce nabízí, ale jediná změna po aktivaci je taková, že se změní barva indikačního světla, ale klimatizace si jede dál svůj koncert. Dokáže vychladit prostor zhruba do 1 metru před sebou..to už má lepší výkon a využití můj stolní ventilátor za tři stovky. Opravdu nedoporučuji.

Proline NW91A

Proline NW91A

Veronika Veronika

Přidáno: 8. července 2011

• zatím nezjištěna....
  • vůbec nemůžu najít podrobnější technické údaje o výrobku,jak mám posoudit, zda je dobrý?!

Nemůžu si koupit tento stroj, pokud ho nabízí jen datart,..nevěřím jeho kvalitám, když ho nikde jinde neseženu a detailní specifikace chybí !!!

DéLonghi PAC-W 130

DéLonghi PAC-W 130

Ověřený zákazník elektrospecialista Jana

Přidáno: 2. července 2011

Zakoupeno v elektrospecialista

Hlučný, moc velký, hadice krátká a moc mohutná!!!

COOLEXPERT KFR 12NC

• pěkný design
  • dobrá cena
  • rychlé dodání
  • doprava zdarma
  • více hlučnější, než jsme čekali (ale to jsou asi všechny klimatizace) :o)

DéLonghi PAC WE 125

DéLonghi PAC WE 125

Přidáno: 21. května 2011

Mobilní klimatizace je super věc. Kdyby někdo potřeboval pomoct s výběrem, tak mrkněte na recenze na http://mobilni-klimatizace.ic.cz

Domo DO 261 A

Domo DO 261 A

Master AC 14 EHP

Master AC 14 EHP

Přidáno: 21. května 2011

(naposledy upraveno 21. května 2011)

Přidáno: 1. května 2011

Zakoupeno v Mojeklima.cz

• Nemohu posoudit, zbozi dorazi asi za mesic.

Sinclair AMC-15A

Sinclair AMC-15A

Ověřený zákazník CVB Ventilátory-shop.cz Antoš

Přidáno: 26. dubna 2011

Zakoupeno v CVB Ventilátory-shop.cz

• Učinnost,spolehlivost
  • Značná hlučnost

Odpovídal mým požadavkům,zkušenosti zatím nemám.

Přidáno: 17. března 2011

Zakoupeno v Mojeklima.cz

• Klima splnila očekávání dobře ovladatelného přístroje, chladící výkon je plně dostačující a odpovídá uvedeným parametrům
  • Váha přístroje,

S přístrojem jsem spokojen