Poradna Olimpia Splendid Unico Air 8 HP

Autor: Řezníček | Vloženo: 02.03.2024 000 21:29 | Témata: Poradna Olimpia Splendid Unico Air 8 HP

Řezníček

Olimpia Splendid Unico Air 8 HP


Je součástí prodeje zajištění montáže a j emožn ovliádání přes mobil?


  • 3. března 2024 - Oficiální zástupce obchodu Vzdušín.cz

    Vážený pane Řezníčku,

    děkujeme za Váš dotaz ohledně klimatizační jednotky Olimpia Splendid Unico Air 8 HP. Těší nás, že máte zájem o naše produkty a služby.

    Co se týče montáže, můžeme Vám potvrdit, že montáž umíme zajistit. Realizace montáže samozřejmě závisí na Vaší lokaci. Abychom Vám mohli poskytnout konkrétnější informace a případně dohodnout termín, bylo by pro nás nejlepší, kdybyste nás kontaktoval přímo na emailu [email protected] s uvedením Vaší adresy nebo regionu, kde se montáž má uskutečnit.

    Pokud jde o ovládání klimatizace přes mobilní telefon, je to možné díky WiFi modulu, který je možné do jednotky osadit. Tento modul není standardní součástí balení, ale lze ho u nás zakoupit jako doplňkové příslušenství. Po jeho instalaci budete moci pohodlně ovládat klimatizaci z Vašeho mobilního telefonu odkudkoliv, kde máte přístup k internetu.

    Pro další dotazy nebo pro objednávku WiFi modulu a domluvení montáže, prosím, neváhejte nás kontaktovat na výše uvedeném emailu. Těšíme se na Vaši zprávu a budeme rádi, pokud Vám budeme moci pomoci.

    Radomír Mikula, Vzdusin.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

    reagovat na odpověď

Odpovězte na otázku Olimpia Splendid Unico Air 8 HP