Poradna Klimatizace


Autor: | Vloženo: 10.08.2015 000 00:43 | Témata: Poradna Klimatizace

Výstupní teplota studeného vzduchu

Prosím,napište jaká má asi být výstupní teplota studeného vzduchu při plném výkonu.Já totiž nemůžu vychladit místnost o výměře 18m2,to je asi 48m3.Při 30 stupních tepla jen tak tak ochladím tuto místnost na 25 stupňů ato běži celý den než jí termostat vypne.Je to obrovská spotřeba el. energie na snížení o 5 stupňů.A to se o ní píše,že je to jedna z kvalitních klimatizací a podotýkámm že je stará 14 dní,Co potom dělají ty mémě kvalitní.Děkuji

  • eda

    eda

    13. srpna 2015

    Hele teplotu vystupni nevim nechce se mi to merit ale je to jedna z nejsilnejsich mobilnich.zalezi jeste na dosti aspektech.hure se bude chladit podkrovni byt kde je rozpalena strecha a dalsi vec je ta ze kdyz mas klimosku vevnitr klimatiz.mistnosti tak to vychlazovani mistnosti taky neprida.ja to mohl resit tak ze mam klimu v jine mistnosti a trubkou vedu chladny vzduch dovnitr.je to mnohem lepsi a ani neni slyset hluk.ja jsem s touto klimou spokojenej puvodne jsem mel tu slabsi ale vyreklamoval jsem za silnejsi.tobe radim to same az budes mit to s cim si spokojen.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Stanislav Řezáč ze Šumperka

      14. srpna 2015 - Stanislav Řezáč ze Šumperka

      Výstupní teplota je velmi podstatná,druha věc jsou ty aspekty co píšeš na vychlazení bytu.Mám místnost 18mm2a tato 4.kw klima mě to z 30 na25 stupnů navychladí za 20.hodin nepřetržitéhp provozu podotýkám,že to sežalo 30kw. el.energie a ani jednou to termostat nevypnul.Soused má klimu 2.6kw výkonu a stejnou místnost vychladí tak za1.5 hodiny a pak tuto nastavenou teplotu 25st. jenom udržuje.Má výst tepl.6st.Já mám 4kw a výst.tepl.14-15st.Právě tento rozdí mě chybí.Děkji Ti za odpověd ikdyž jsem se nedozvěděl to co jsem potřebova la to je ta výstupní taplota.Přeji hezký den.


    • HonzaJM

      27. září 2015 - HonzaJM

      V tom případě bych koupil stejnou klimatizaci jako má soused - když se osvědčila, proč zkoušet něco neznámého ... ?


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.