Nejnovější recenze ze sekce Klimatizace
- Při teplotách 2 a více stupňů topí hezky
- Mechanicky asi OK, vhodná pro staré lidi
- Pokud na chvilku vypadne wifi AP, klimatizace už se nikdy nepřipojí - je nutné její kompletní vypnutí z elektřiny!
- Funkce I FEEL se při vypnutí jednotky vypne, po každém zapnutí ji musíte znova přes ovladač aktivovat, takže nelze využívat k časovači, vzdálenému ovládání apod.
- Ovladač pouze odesílá informace, nereflektuje aktuální stav klimatizace
- Pokud jednotku ovládáte přes internet a potřebujete obnovit funkci I FEEL, stisknutím jednoho tlačítka na ovladači si celou klimatizaci přenastavíte dle ovladače, v rozporu s tím co bylo přes inernet
- I přes snahu vypadat chytře je naprogramována velmi hloupě, kvůli I FEEL si jen s online ovládáním nevystačíte, a shazování jističe kvůli obnovení WiFi je fakt úlet
Pokud chcete chytrou domácnost, volte raději něco jiného než Sinclair Keyon, ten je spíš pro důchodce, kterým stačí dálkové ovládání.
- Perfektně fungující
Naprostá spokojenost.
- snadná instalace na okno
Při venkovní teplotě 31°C jsme měli klimatizaci v karavanu nastavenou nejprve na 26°C a později na 22°C a skutečně fungovala. Po prvním použití velká spokojenost.
- Kvůli nízkému stropu v podkroví zvolen tento typ, zatím vše vyhovuje. WIFI je součástí.
- dobrá cena
- Po měsíci používání problém pravděpodobně ložisko.
Zakoupeno u Benefit Therm.
Po 30 denním používání se objevil divný zvuk venkovní jednotky.
Při poslání videa a reklamaci firma Benefit Therm jen po shlédnutí videa usoudila , že reklamaci zamítá aniž by se dojel podívat technik.Jiný autorizovaný servis napsal,že ten zvuk není normální a je potřeba technika na diagnostiku.
- Montoval jsem klimatizaci nové obytné auto a je to daleko lepší kvalita než původní nová Truma. Ta mi přestala fungovat po dvou měsících a tak jsem jí nahradil Kronings K 2400 a s ním mám dlouhodobou dobrou zkušenost.
- Monoblokove klimatizace jsou prý více hlučné. Tato mi přijde úplně normální. Mám ji v kanceláři a trochu slyšet je při nabehu. Jinak o ní nevím, při práci neruší. Výkon na cca 20m kancelář v podkroví dostačující.
- Zprovoznění stroje podle přiloženého návodu nefunguje. Mikrospínač, který se má při zprovoznění zmáčknout "ostrým předmětem" nelze ve stroji takřka nalézt - je to otázka náhody. LED diody, které mají svítit samostatně různými barvami a signalizovat tak stav zařízení při spouštění, svítí všechny najednou a jen stěží lze rozpoznat, jestli svítí zeleně, nebo oranžově. Navíc - v místnosti musí být tma, abyste vůbec nějaké světlo z diod viděli. Uvedení stroje do provozu je skutečná loterie. Pokud je stroj vybaven Wi-Fi modulem na ovládání v mobilní aplikaci přes internet, nezobrazuje se v mobilu výše teploty, kterou chcete nastavit. Zařízení tak nelze na dálku spolehlivě ovládat. Navíc je zprovoznění mobilní aplikace provázeno opakovanými hláškami, že zařízení nebylo detekováno. Až po cca půl hodině se po opakovaných pokusech o zprovoznění aplikace v mobilu podařilo navázat spojení mezi aplikací a klimatizací. Stejně se pak nezobrazuje požadovaná teplota. Aplikace je tedy k ničemu.
- Funkční, jde udajně ovládat přes internet ale kod do aplice mi nesdělili a tím padem to nejde. Aplikace vyžaduje po spuštění kod... a není to zádné číslo z krabice.
- ovladač má zdanlivě málo tlačítek, stačí z boku otevřít a je tam mnoho dalších funkcí...
- nedostal jsem slevu na dvojici, ač jsem objednal tři takže takový drobný marketingový tah...
Výrobek dobrý,
-montáž vipklima děsná, neumí ani vyměřit díry na konzoly tak je v nové fasádě halda děr navíc, o tom že to montují cizinci co neznají ani barevné značení vodiču nemluvě a halda dalších drobností okolo....nešla dát tam kam jsem chtěl, pry by bylo vidět trubky...tak trubky stočili za venkovní jednotku aby tam šlo míň vzduchu.
Vákuování a test těsnosti proběhl odhadem, neb jim nefungoval přístroj na měření tlaku...
Po roce revize, papír mají pěkně rozepsaný, ale celá revize byla vyčistění jednotky a změření tlaku chladiva, nenamáhali se ani kontrolovat připojení to by pak viděli jak mizerně byla provedena montáž, je zajímavé že tam při montáži nacpal šrouby co jsem měl na stole připravené do sádrokartonu...
- Kdo hledá něco, co mu bude na elektřinu levně topit, tak tohle je správná volba.
- Nic. Někdo by možná ohrnul nosem nad relativně vyšší cenou, jenže ruku na srdce vážení, za tuto cenu nepořídíte ani pořádné elektrokolo. Průměrné možná.
Jedná se prakticky o tepelné čerpadlo vzduch-vzduch, protože tato klimatizace byla prioritně navržena pro topení. Má spoustu užitečných funkcí, ukazuje okamžitou spotřebu (s malou prodlevou), je tichá, a hlavně pokročilý dual invertor, který šetří energii. Vím, o čem mluvím, díky tomu, že klimatizaci provozuji na fotovoltaiku mohu sledovat na monitoringu měniče okamžitou spotřebu, takže vím, jak se invertor v které chvíli chová. A chová se skvěle, opravdu klobouk dolů. Maximální odběr jen chvíli po zapnutí, pak to jde postupně dolů. Prostě technologie LG.
Ohodnotím později,mám krátce
- Cena klimatizace.
Pěkná cena s nízkými náklady na energie.
Čistý vzduch, krásně hřeje.
Po naistalování přestaly vedra, takže nemohu hodnotit učinost klimatizace. Zatím využívám možnost přítápění, které funguje.
Zatím je to kratka doba, ale vše ok.
Spokojenost
Mám první den, ale zatím spokojenost. Mohu se vyjádřit později , co více zatím dodat.
Firmu a klimatizaci jsem si vybírala podle recenzí ,jsem spokojená.
Vychladí místnost nad 40m2 o 2 stupně za 1,5 hodiny, design hezký, instalace není náročná.