Nejnovější recenze ze sekce Klimatizace
Velmi ochotný personál. Po zavolání vždy poskytli požadované informace. Krátká čekací doba na instalaci do 3 dnů. Při instalaci, technici vše vysvětlili, a vše po sobě uklidili!!! Doporučuji.
- Dělá to, co má. Je tichý, spolehlivý.
- Jsem spokojená.
- O žádné zatím nevím.
Výrobek mohu doporučit, je výkonný, tichý, spolehlivý, kvalitní, energeticky úsporný.
- chlazení
- Mám krátce ale jsem spokojen
VIP nám za poslední tři roky dodalo postupně už 13ks klimatizací do našich budov.
Čistá práce a dobrá domluva.
- Zatím jen krátká zkušenost, ale vše funguje
- krátká dodací lhůta ,pěkná práce při montáži
- Přehledný dispay.
- Dálkové ovládání přes WiFi hOn po většinu času nespolehlivé a nefunkční, nelogické složité ovládání k dosažení cíle nebo vytvoření programu. Po poseldní aktualizaci ani nešlo na dálku vypnout, jen zapnout. Naprostá katastrofa, jen reklamní trik. Nepoužitelné.... Platí zřejmě pro všechny klimatizace, u kterých tento výrobce inzeruje možnost ovládání přes WiFi aplikaci.
za ta peníze raději zvolit jinou zančku, pokud chcet dálkové ovládání přes WiFi... Za 1,5 roku to neopravili, jen přidali reklamy ... :-/ Arogantní přístup k zákazníkovi...
- Zatím v pořádku. Velká vedra a později zima klimatizaci zajisté dokonale prověří.
- hezký design
- nízká hlučnost
- Zatím jen krátce vyzkoušen
- Vcelku tichý chod
- Dálkové ovládání
- Škoda že nemůže být na kolečkách pro snažší přenášení z místnosti do místnosti, hlavně když je v něm ještě voda.
- Zatím krátce bojuji s ovládáním, jak dálkovým, tak na ventilátoru.
Zatím jen krátce v provozu. Je vcelku tichý, jen škoda,že podstavec není pevnější a na kolečkách, pro snadnější přesun. Je dost těžký,hlavně když je v něm ještě voda. Kladně hodnotím přidanou chladící vložku,která opravdu vodu dost ochladí,pokavaď je namražená.Jediné, s čím zatím bojuji, je nastavení ventilátoru,ale snad se to podaří a přijdu na to.Ventilátor funguje a to je hlavní. Zatím spokojenost.
- spotřeba
- tichá
- dizajn
- díky aplikaci v mobilu přehled o všem
- možnost vybrat obrázek nebo tapetu
prostě krásná klimatizace naprostá spokojenost v obyváku nejde ani poznat, že je to klimatizace
Sencor SWS 50 W
karolina brazdilova
Přidáno: 7. června 2023
(naposledy upraveno 7. června 2023)
Zakoupeno v TIVIS.cz
- Koupili jsme klimatizaci jiné značky, která měla límec s těsněním do oken, ale ten nám naprosto nevyhovoval a proto jsme koupili tento na doporučení. Jsme maximálně spokojení. Je to opravdu univerzální těsnění a pasuje do jakéhokoli typu oken i klimatizací. Nepustí vůbec žádné teplo dovnitř a zip krásně drží a obepíná hadici.
Zatím máme jeden den ! Ale už jsem spokojená
Samsung AR35
Přidáno: 29. května 2023
(naposledy upraveno 29. května 2023)
Zakoupeno v BENEFIT TERM
- vše ok
nakonec mám dometic , kronigs je dlouhý
Objednávka do 3 dnů platí, Montážníci přijeli, namontovali, uklidili, vyzkoušeli, díry do zdí vyvrtali , bez zbytečných destrukcí vnější i vnitřní omítky,
Montáž 2 ks klimatizací Samsung naprostá spokojenost doporučujeme
jsou velmi rychlí.Přijeli a namontovali klimatizaci za dva dny po objednání, velmi dobrá komunikace. Montáž za 2h, vše uklízeno, doporučujeme.
Chladi i topi
Zobrazuji 21 - 40 ze 443 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...23 Další »